.

תכנית 'מה נאכל בניסן'?

איך נראה המטבח שלך בחודש ניסן?

ערב פסח, את באמצע הנקיונות ושוב זה קורה...

 הילדים שלך מחפשים אוכל בארונות הריקים במטבח ואין לך מה להציע להם;

ה'צוות' שלך רעב ולא רוצה לשמוע שוב על פיתה עם נקניקייה;

הזמנתם כבר פיצה אתמול בצהריים, מה תאכלו היום?!

ורגע, זה עדיין לא הסוף!


יומיים לפני ליל הסדר:

המתח בבית עולה, את עומדת במטבח הכשר לפסח ולא יודעת מה לעשות קודם,

שוברת את הראש מה להגיש לאורחים שלך, שיהיה קל ומרשים ולא ברגע האחרון,

ואולי גם מחפשת מתכונים בלי קמח תפוחי אדמה, ללא שרויה וללא חומרים קנויים...

מתחשק לך לצאת מעבדות לחרות במטבח של פסח!

מינדי רפלוביץ מגישה חם מהתנור:

'מה נאכל בניסן' ?

תכנית הליווי הדיגיטלית שתעשה לך סדר במטבח בימים הכי רעבים של השנה,

תחזיר לך ולמשפחה שלך את האנרגיות

ותעשה לך המון מרץ וחוויה במטבח בערב פסח, בפסח עצמו, וגם בשבוע שאחריו!

בינינו, אנחנו יודעות שהחודש הכי מאתגר במטבח הוא חודש ניסן.

 בערב פסח, כשאנחנו רוצות לעבוד במרץ ולהסתער על כל המשימות, יחד עם ה'צוות' בבית (אולי יש לך כבר ילדים גדולים, אולי רק בעלך, ואולי גם זה לא – כי הוא מתנדב לשמור על הקטנים...) הכי קשה החלק של האוכל.

 מילא אנחנו, אולי היינו מוותרות על האוכל...
אבל הגוף שלנו לא משתף פעולה כשאנחנו רעבות,והצוות – בטח שלא.
הם נכנסים למטבח ומחפשים אוכל בארונות הריקים והנקיים(?)
וכשאת מציעה פלאפל או פיתות או אולי שוב פיצה?
הם לא מתלהבים. כמה אפשר לאכול שוב ושוב אותו הדבר?!...

גם בערב פסח ממש, כשהמטבח כבר כשר לפסח, את מוצאת את עצמך בדילמה.
ממה להתחיל? מה להכין קודם? ואולי הפסח ייראה אצלי רגוע השנה,
אם אצליח להקפיא כמה דברים טובים קודם?

 וכך לאורך כל החג – את עסוקה בחיפוש מתכונים טובים, קלים ומזינים והעיקר – מגוונים.
ואם יש לך אורחים – את רוצה להפתיע. ואם את לא משתמשת בחומרים קנויים
או בקמח תפוחי אדמה - את בכלל מאותגרת.

 

 האם יש סיכוי להפוך את המטבח של חודש ניסן לחוויה?! 

 

אני רוצה לספר לך שאחרי שנים של התמודדות עם האתגרים הללו, פיצחתי ברוך ה' נוסחאות

ורעיונות למתכונים קלים קלים שיכולים לשנות לך את כל הגישה לפסח סביב המטבח. 

כבר יותר מ-25 שנה אני כותבת מתכונים בעיתונים, בתכניות דיגיטליות, בספר הבישול שלי -

"מתבשל פה משהו", ומדריכה בסדנאות בארץ ובחו"ל. 

גייסתי את כל הניסיון שלי, (יחד עם המרץ והאנרגיות (-:) לעזור לאימהות מתוסכלות,

ויצרתי במיוחד בשבילך תכנית מותאמת בדיוק לימים המאתגרים הללו.

 

כן, תתפלאי לשמוע שאפשר לעבור את ערב פסח במטבח

בכיף ובשובע, רגועים, נינוחים ומסופקים!

 אפשר גם לחוות את המטבח בפסח עצמו בהנאה, בסיפוק מהמאכלים המגוונים

והמרשימים שמצליחים גם בלי חומרים קנויים,


והעיקר –
להרגיש שהחלק המאתגר ביותר בניסן - המטבח –

הופך להיות ידיד ומפסיק לאיים על שלוות הנפש ושמחת החג שלך!

שלך מכל הלב,
מינדי

 

מה קרה לנשים שכבר הצטרפו בשנים קודמות לתכנית 'מה נאכל בניסן'? 

• פתאום הכול היה ברור להן. הן ידעו מה בדיוק צריך לעשות עכשיו במטבח ולא איבדו ידיים ורגליים!

• כל התקופה הזו של ערב פסח הפכה להיות חווייתית!

• הן מצליחות ליהנות מההכנות לפסח!


• הילדים שלהן לא מנדנדים שהם רעבים ולא נכנסים כל רגע למטבח לחפש אוכל...


• כולם מגויסים במרץ לעבודות ואף אחד לא עצבני בגלל שהוא רעב.


• הן הפסיקו לנשנש ג'אנק פוד בשבועיים שלפני פסח, והגיעו לחג עם הרבה יותר אנרגיות...


• בפסח עצמו הן הצליחו להגיש ארוחות מגוונות ומזינות וקיבלו המון מחמאות..


• הילדים אכלו הכל וביקשו עוד...


• האורחות לא יצאו מהבית לפני שביקשו את המתכון ©


• הן הרגישו שכיף להן במטבח כי הכל מצליח!


• הן הצליחו להכין ארוחות שנראו מיליון דולר, בלי חומרים קנויים, ללא שרויה וללא קמח תפוחי אדמה!

מדגם חלקי ממה שאת הולכת להכין
במטבח הפסח שלך השנה...

אז מה תקבלי ממני בתכנית 'מה נאכל בניסן'?

  • בראש חודש ניסן תקבלי אימייל מושקע עם מתכונים קלים קלים. 5 דקות הכנה.
    כולל רעיונות מוצלחים לניצול שאריות החמץ. ותרוויחי: גם לנצל את כל השאריות,
    גם להיות שבעים עם הרבה אנרגיה בעבודות של פסח, וגם לא לבזבז כסף על אוכל מוכן!

  • בשבוע השני של ניסן תקבלי מתכונים למאכלים שלא האמנת שתגלי במקפיא שלך בפסח! ללא שרויה, ללא קמח תפו"א ללא קפה וללא שוקולד! למשל: עוגת 3 שכבות, עוגיות פרח - סנדוויץ, מקרונים ועוד רעיונות מפתיעים מחומרים שיש בכל בית. יהיה לך כיף להיכנס לפסח כשכבר יש לך במקפיא דברים שווים... וגם בימים שלפני פסח יהיה לך ברור בדיוק מאיפה להתחיל!

  • לקראת פסח תקבלי מתכונים לבישולי חג וחול המועד. עוגת בשר בשכבות. פשטידות. תוספות עשירות למרק. ועוד.

  • מיד אחרי פסח תקבלי מתכונים איך לנצל שאריות המצות, לאפות לחמים מתובלים, להכין חלות מפתח מקמח כוסמין ולהגיש מנות מגוונות בקלי קלות 
    (וכמו תמיד, תמצאי בכל מתכון גם 'פינטיפ!' שיעזור לך להיות יותר יעילה במטבח)

     וזה לא הכל!

  • בשבוע הראשון מלבד המתכונים של חמש דקות הכנה לערב פסח, תקבלי גם מתכונים מעולים להקפאה למקרה שאת כבר מבשלת לפסח!

  • בשבוע השני תקבלי גם הרצאה מוקלטת שלי עם טיפים מעשיים ואנרגיות, שתוכלי לשמוע תוך כדי העבודה המעשית. פלוס מתכונים לימי המעבר בין חמץ לפסח.

  • לקראת פסח תקבלי גם תפריטים מסודרים לימות החג ואפילו תפריט אפשרי לביקור אח"מים. הסברים ומתכונים לסיר גריל. פרק מתכונים לסיר בישול איטי.

  • לאורך כל תקופת התכנית תקבלי ממני מיילים עם טיפים מנוסים ומוכחים לניקיונות והתארגנות פרקטית בבית לקראת פסח. כולל דפים מיוחדים להדפסה ולשימוש אישי,
    כגון צ'קליסט תזכורות לימי הערב חג האחרונים שיארגנו לך את כל ההתנהלות
    לקראת פסח ולליל הסדר!
ואם חשבת שזהו... תתפלאי שלא! אני רוצה לתת לך גם כמה בונוסים

# בונוסים #

בונוס מס' 1

סדנת אפייה דיגיטלית לבחירה מתוך ההיצע האטרקטיבי עם מינדי רפלוביץ, אצלך המחשב! תקבלי הדרכה פרקטית מבית היוצר של 'מתבשל פה משהו', ותצאי עם המון ידע חדש ומתכונים שבני הבית שלך לא יפסיקו להודות לך עליהם!

 שווי הבונוס: 360 ₪ 

בונוס מס' 2

רשימות סופר יעילות וטיפים בנושא הניקיון לקראת פסח. כשיש לך את הרשימות הללו את הטיפים מול העיניים – נהיה לך סדר! אלה רעיונות ופטנטים, ולא רק למטבח, מהאוסף העשיר שלי שאספתי במשך שנים. כולם שימושיים ולקוחים מתוך ניסיוני האישי ועזרו למשפחות רבות בהכנת הפסח בשמחה בחיק המשפחה!  

 שווי הבונוס: 190 ₪ 

בונוס מס' 3

מייל עם רעיונות משביעים בהכנה קלה בשביל להאכיל את כל הרעבים במשך השעות הכי מאתגרות של השנה! (את יודעת מתי השעות האלה, כן? )

 שווי הבונוס: 49 ₪ 

בונוס מס' 4

עותק דיגיטלי של הספר "מתבשל פה משהו!"

מבחר ענק ומדהים של מתכונים מעולים לפסח על טהרת החומרים הבסיסיים. מעל 4,000 משפחות כבר נהנות מפסח כשר ושמח בזכותו. השנה גם את תקבלי את כל השפע הזה.

 שווי הבונוס: 60 ₪ 

 

בונוס מס' 5

בונוס ענק! ליווי אישי עם אפשרות לשאול שאלות במייל, עם מענה מהיר ממני בעז"ה! 

 שווי הבונוס: 250 ₪ 

 

מי אני?

נעים מאוד,

מינדי רפלוביץ, מגישה מתכונים טעימים וקלים לביצוע מזה 25 שנה. אימהות אומרות על המתכונים שלי שהם יוצרים חיבור, חמימות, נגישות וסיפוק במשפחה. הסוד פשוט: המתכונים פשוטים להכנה. קלים, מחומרים זמינים, ואהובים במיוחד על הילדים!

אני מגישה את המתכונים שלי בכל מיני דרכים:

בערוץ הפרונטלי בהדרכת קורסי הבעלבוסטע ובסדנאות בארץ ובחו"ל;

בערוץ הדיגיטלי עם תכניות המלוות אימהות עסוקות, ומעניקות להן אפשרות לבשל מאכלים בריאים וקלים יותר, מחומרים זמינים וטעימים יום יום. (תכנית בעלבוסטע במטבח, תכנית במתנה מתכון ליום)

בערוץ הטלפוני עם קו של מתכונים מנצחים בהכנה קלה ומהירה ובמינימום צורך בנקיון, כולל סדנאות, הרצאות טד ועוד הפתעות בנושא המטבח.

• בספרי הבישול שלי ("מתבשל פה משהו" – נמכרו מעל 4,000 עותקים!)

• בכתבות בעיתונים בארץ ובחו"ל

הנה חלק מהמשוב שקיבלתי על התכנית
'מה נאכל בניסן'

בשנה שעברה חיפשתי להקל מעלי את עול "ההכנות לפסח"

וב"ה התוודעתי לתכנית הנ"ל.

נרשמתי כמנויה לתקופת הפסח - וההקלה הייתה עצומה:

א. בני הבית זכו לארוחות חמות ומזינות (ומהירות... ).

ב. קיבלתי טיפים "שווים" שהקלו על עבודות הפסח.

ג. רשימות מסודרות של: רשימת קניות. רשימת התארגנות ליום בדיקת חמץ. וכד'

את הרשימות הדפסתי. ותליתי במטבח. וכל בני הבית היו שותפים לעשייה.

ב"ה הגענו לחג הפסח מאורגנים ורגועים.

התכנית מדברת לכל אחת - צעירה כמנוסה. וכל אחת לוקחת את מה שמתאים לה.

אשמח לחדש השנה שוב את המנוי, ולהשתתף בתכנית המקסימה.

בפרט שכל החומר שבתכנית חדש לגמרי ולא נמצא בספר המיוחד "מתבשל פה משהו!" וכך מרוויחים בגדול!!!

מודה וממליצה:

ש. קליין  052-7633321

שלום מינדי,

האמת שאני מחכה לרגע שאתחיל לבשל לפסח,

אין כמו האוכל של פסח בכל העולם,

שנים אני כבר משתמשת בספר שלך 'מתבשל פה משהו'

לא מתחילה בלעדיו, ובשנה שעברה נוספו לי גם מתכונים חדשים ממך, ורשימות שהוסיפו לי סדר בתכנית הפסח,

תודה רבה מאד וה' יזכה אותך להמשיך לבשל למשפחתך ולכל משפחת 'מתבשל פה משהו' עוד רבות בשנים מתכונים טעימים קלים ומזינים!

שוב תודה ומצפה למתכונים חדשים.

שרה

גב' מינדי היקרה!

מילותי דלות מלהביע תודות מעומק לב על המתכונים המוצלחים, הטעימים, הבריאים, המגוונים, האהובים, המרהיבים, הכתובים בבהירות, המלווים בסיפורים חמודים ואחרון חביב: הבונוסים.

אהבתי אותם מאד!

אני ממתינה בקוצר רוח לספר חדש שלך!

יישר כח ענק על הכל!!

נחמה דייטש

מינדי,

היה ממש כיף לקבל את כל המתכונים, הטיפים והרעיונות, עשה לי חשק להיכנס למטבח,

קודם כל תליתי את הרשימה על המקרר, שלא אשכח דבר,

אחר כך הלבנתי שקדים, בתחילה לא הצליח לי, ניסיתי שוב עם מים רותחים והפעם השקדים ממש התגלשו מהקליפה, מחר אני בעז"ה קמה בבוקר ומתחילה לבשל בעזרתך. ישר כוח!

פסח כשר ושמח!!

שרה כהן (אמא למשפחה ברוכה)

מינדי, המתכונים היו מעולים - השתמשתי והיה מעולה!!! כולם החמיאו ורצו את המתכונים!

נרשמתי לתוכנית כי אני מאד אוהבת גיוונים ומתכונים - ספר מתכונים הוא אצלי ספר קריאה!

הצפיות התממשו ונהניתי מאוד! התוכנית נתנה מענה היות והמתכונים הם מחומרים רגילים ופשוטים שיש בכל בית ולא דברים משונים ומיוחדים.

שרה גשייד

 

שלום מינדי,

אני חייבת להגיד לך שאני מאוד נהנית מהמתכונים ואני הולכת לעשות לך פרסומת

(להעביר את המייל שלך לקבוצת חברות במייל, אנו קבוצה גדולה של כ -40 בנות)

פערי אויש,

משרד המיתוג' כיוון'

 

 

סדנאות בישול |  תכניות ליווי |  קורסים דיגיטליים | קו טלפוני

© כל הזכויות שמורות למינדי רפלוביץ מבית 'מתבשל פה משהו' 

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.